Kitartó munkánk elismerése!

Vállalkozók Országos Szövetsége minden évben átadja a jelölteknek az év vállalkozója díjat,nagy megtiszteltetés cégünknek hogy tavalyi évben számos sikeres vállakozó melett mi is átvehettük ez az elismerést.

 

 

Oktatás és Prezentáció!

2017 első negyedévében lehetőséget kaptunk az Óbudai Egyetem,Kandó Kálmán villamosmérnöki karán arra, hogy havi két alkalommal hivatalos órarend szerint előadást tartsunk. A nagy sikernek köszönhetően már szerződéssel folytatjuk a munkát az egyetemmel emelt óraszámban,tisztítástechnológia,és innovatív felületvédelem tantárgyban.

  

 

Üzleti fórumok!

Az elmúlt néhány hónapban számos nemzetközi delegáció érkezett hazánkba,ennek köszönhető hogy termékeinket és szolgáltatásinkat már a határon túl is megismerték és sikeresen alkalmazák. Lehetőségünk volt tárgyalni az Izraeli,Iráni,Ukrán,Szerb,Szlovén,és Romániai miniszterelnöki delegációval,technológiánk jövőbeni tovább fejlesztésének érdekében. Az európai unió területén már tíz országban használják az antimikrobiális bevonatot egészségügyben,valamint dél-amerikában és az arab emírségekben.

   

 

 Tisztelt Ügyfeleink!

2015 December  hónapban megnyílt új és modern irodánk,ahol a forgalmazott Nanobase termékek megvásárolhatóak. Igényes és modern környezetben a legmagasabb színtű felkészültséggel,várjuk kedves régi és új ügyfeleinket. Itt a helyszínen megtekinthető új kerámia bevonatunk,melynek hatása kipróbálható!

 Cím: 1221 Budapest,Kossuth Lajos utca 75.

  

 

Akciós termékünk
NB2209 beltéri légtisz-
tító
Asztma és allergia ellen!
30%
Újdonság!
Nanotech-
nológiás csomag autók kezelésére!
Bevezető ár: 39.000 Ft
20%
Akciós termékünk
NB1206 100ml autóüveg bevonat
2 gépjármű teljes üvegfelületére!
10%
Betöltés...