Higiénia

A Nanobase Kft. 2012 óta speciális, higiéniai illetve légtisztító bevonatok kizárólagos kelet-európai importőre, forgalmazója és kivitelezője. A Nanobase Kft. által forgalmazott termékek lehetővé teszik, hogy Ön és családja egészségesebb, tisztább és higiénikusabb környezetben élhesse mindennapjait.

Mindez hogyan lehetséges?

A Nanobase Kft. által forgalmazott termékek, bevonatok a fotokatalízis elvén működnek, aktív titán-dioxid hatóanyaggal. A megfelelő hatás eléréséhez csupán 100 lux fényerő elegendő, hogy a bevonat kifejtse jótékony hatását fal felületen akár 5-7 éven keresztül, amennyiben külső fizikai hatás nem éri az adott felületet.Csempe felületen a hatóidő korlátozott. Ez azt jelenti, hogy Önnek nincs más dolga, mint megfelelő fénymennyiséget juttatni a bevonattal kezelt helyiségekbe. A Nanobase Kft. által forgalmazott légtisztító, szagmentesítő, higiéniai bevonatok alkalmasak a szerves anyagok lebontására, semlegesítésére bármilyen felületen, zárt légtérben, a levegőben is. Ezt több neves európai egyetem, tudományos intézet vizsgálatai, hatástanulmányai egyértelműen alátámasztják. A kísérletek, tapasztalatok, speciális mérések egyértelműen bizonyítják, hogy kellő fényerő biztosítása mellett elegendő a helyiségek mennyezetét bevonattal ellátni. A kivitelezés elvégzése után speciális levegőmérő berendezéssel számokban is mérhető a változás. A higiéniás bevonatok HVLP-technológiával készülnek, mely teljesen környezetbarát, foltmentesen szárad, ezáltal a helyiséget nem kell kiüríteni a kivitelezés idejére. Ez költséghatékony, gyors megoldást jelent mindenki számára a kitűzött cél elérése érdekében.
A Nanobase bevonatok optikailag semlegesek, nem színezik el a kezelt felületeket, valamint nem járnak kellemetlen szagokkal. A Nanobase bevonatok hatása kikeményedés után azonnal mérhető, érezhető, valamint minden típusú felületen alkalmazható.

A bevonat hatásai:

  • Baktérium mentes felület

A Nanobase kft. vállalja fotokatalítikus bevonatok kivitelezését Magyarországon.

A Nanobase Kft. vállalja, hogy amennyiben Ön vagy rokona légúti, asztmatikus, daganatos betegségben szenved, és erről orvosi dokumentációval, szakvéleménnyel rendelkezik, a cégünk által forgalmazott termékekre - amennyiben a kivitelezést szakembereink végzik - 35%-os kedvezményt biztosítunk megrendelőinknek.

Személyes konzultáció valamit helyszíni állapotfelmérés szükséges minden kivitelezés előtt! Várjuk közintézmények, cégek, magánszemélyek jelentkezését!

Magánszemélyek részére megrendelés és kivitelezés esetén elengedjük a kiszállási és felmérési díjat, ha a háztartásban kiskorú gyermek lakik.

Kiszállási díj Budapest és vonzáskörzete: 5.000.- Ft-7.000.-Ft, km-től függően. Helyiségek felmérése 1.500.- Ft/ helyiség. Több helyiség esetén egyedi megállapodás lehetséges.

A Nanobase Kft. által forgalmazott, javasolt termékek egyaránt bel- és kültérre alkalmazhatóak: NB2205, NB2206, NB2209, NB2216, NB2219

Az aktív nanobase bevonatokat bevizsgálta és tanúsítványával ellátta: Quality-Labs, Nürnberg, Leibniz Universitat, Hannover és BSL Bioservice Scientific Laboratories GmbH München.

 

Akciós termékünk
NB2209 beltéri légtisz-
tító
Asztma és allergia ellen!
30%
Újdonság!
Nanotech-
nológiás csomag autók kezelésére!
Bevezető ár: 39.000 Ft
20%
Akciós termékünk
NB1206 100ml autóüveg bevonat
2 gépjármű teljes üvegfelületére!
10%
Betöltés...