Nano Ceramic Protect 9H

Innováció a nanotechnológiában Nano Ceramic Protect 9H.Az elmúlt néhány évben nagyot fordúlt az autóápolási iparág,évről évre új technológiák teszik lehetővé hogy a járművek a legmodernebb felületkezelő anyagokkal legyenek bevonva.Tartósan karcmentes fényezést már több mint 10 éve elérhetővé tette néhány autóipari cég,a modern autólakkok kerámia keménységüek amelyek a prémium kategóriás járműveknél alapkövetelmény.De mi a helyzet a többi kategóriával,és mit jelent mindez a gyakorlatban?  A modern technológiák jóvoltából különböző tulajdonságú felületeket képzünk,ami lehet vízlepergető bevonat amely hatására a kezelt felületek víztaszító tulajdonságuak lesznek.Ez a bevonat megkönnyíti a járművek tisztítását,csökken a ráfordított idő valamint a vegyszerek használata.Környezetvédelmi szempontokat figyelembevéve ez egy fontos tulajdonság. Cégünk több mint 7 éve foglalkozik nanotechnológiás bevonatokkal,amely eddig a víztaszító hatást helyezte előtérbe. A piac igényeit teljeskörűen kielégítve törekszünk arra hogy mindenki a leg megfelelőbb tájékoztatást, illetve a neki megfelelő modern bevonatot kapja. 9H keménységű kerámia bevonat! Ezt a szolgáltatásunk azoknak a jármű tulajdonosoknak ajánljuk akik szeretnék megóvni a járműveiket a karcolásoktól,és optikailag a leg tökéletesebb látványt szeretnék minden nap. A Nano Ceramic Protect 9H egy modern autóápolási termék amely magában foglalja mindazon tulajdonságokat, amely fontos egy minőségi karcálló és vízlepergető bevonat elkészítéséhez. A Nano Ceramic Protect 9H használatával a jármű csillogó,karcálló és vízlepergető hatású lesz,amelynek köszönhetően növeli a jármű értékét, valamint megvédi minden olyan környezeti  és mechanikai hatástól mint például az UV sugárzás okozta lemattulás,mosási karcok,savak,lugok. A Nano Ceramic Protect 9H kerámia bevonat lehetővé teszi új és használt járművek fényezésének frissítését,természetesen a technológia szigorú betartása mellett. Kristály szerkezetének köszönhetően a felület teljes kikeményedése után 9H keménységű és karcálló lesz! 

Végeredmény!

          

          

Munka folyamatok!

  • Polírozás előkészítés a kerámia bevonat megfelelő tapadásának érdekében,karcok és apróbb lakk sérűlések eltávolítása. Ez egy nagyon aprólékos és precíz munkafolyamat,ezért a lakkozott felületeket nagy gondal és odafigyeléssel kezeljük minden esetben. A polírozás minden esetben két munkafázis melynek a végeredménye,egy makulátlanul sima és karcmentes felület. A polírozást 3M termékekkel végezzük és professzionális gépekkel! A polírozás a kerámia bevonatok alapja,beletartozik a technológiába ami nem hagyható el még újszerű járműveknél sem.Olyan járműveknél ahol a lakk kevésbé karcos,természetesen csak minimális polírozásra van szükség.

          

  • Zsírtalanítás és szilikon mentesítés a jármű teljes felületén,nagyon fontos és kihagyhatatlan munkafázis. A polírozott felületeket speciális szilikon mentesítő folyadékkal tisztítjuk meg,amely eltávolítja a szilikon maradványokat,a maszkolás esetleges ragasztó maradványait és egyben alapozó szerepet tölt be a kerámia bevonat alá.

          

  • Kerámia bevonat felvitele a lakkozott felületekre a tisztító megfelelő kipárolgása után történik,ez a munkafolyamat állandó 20 celsius fok feletti helyiségben végezhető. A kerámia bevonat száradása nagyban függ a hőmérsékleti tényezőktől,ajánlott infra szárítót használni a munkafolyamathoz hogy a bevonat teljes vastagságában kikeményedjen.

          

Szeretném megrendelni:

Bevonat előnyei:

  • Extra kemény felület
  • Karcálló
  • UV elleni védelem
  • Vízlepergető hatás

Kerámia bevonatok beltéri felhasználásra

Széles körű alkalmazás

Nemzetközileg elismert termék

Akciós termékünk
NB2209 beltéri légtisz-
tító
Asztma és allergia ellen!
30%
Újdonság!
Nanotech-
nológiás csomag autók kezelésére!
Bevezető ár: 39.000 Ft
20%
Akciós termékünk
NB1206 100ml autóüveg bevonat
2 gépjármű teljes üvegfelületére!
10%
Betöltés...