Nano Ceramic Protect 9H

Modern autóápolási termék amely magában foglalja mindazon tulajdonságokat, amely fontos egy minőségi karcálló és vízlepergető bevonat elkészítéséhez. A Nano Ceramic Protect 9H használatával a jármű csillogó,karcálló és vízlepergető hatású lesz,amelynek köszönhetően növeli a jármű értékét, valamint megvédi minden olyan környezeti  és mechanikai hatástól mint például az UV sugárzás okozta lemattulás,mosási karcok,savak,lugok. A Nano Ceramic Protect 9H kerámia bevonat lehetővé teszi újszerű és megfakult fényezések frissítését,természetesen a technológia szigorú betartása mellett. Kristály szerkezetének köszönhetően a felület teljes kikeményedése 24 óra,a bevonat száradás után kemény és karcálló lesz! Száradás után a felületet érheti csapadék és tiszta vízzel lehetséges mosni,de vegyszeres magas PH értékű tisztítószer nem érheti 1 héten belül. A Nano Ceramic Protec 9Hnem alkalmazható karcos és koszos felületeken,ezeket a sérüléseket és szennyeződéseket polírozással célszerű a fényezésből eltüntetni és a Nano Ceramic Protect 9H folyadékot ezután felvinni a karosszériára.

 

Nano Ceramic Remover

Az előtisztító folyadékot a Nano Ceramic Protect 9H kerámia bevonathoz fejlesztették ki,amely megfelelő alapot biztosít a bevonat professzionális felviteléhez illetve annak megtapadásához. A Nano Ceramic Remover eltávolít minden olyan napi szennyeződést illetve a polírozás utáni szilikon maradványt amely a Nano Ceramic Protect 9H tökéletes tapadását gátolná. Az előtisztító folyadék használata a bevonat készítésekor nem hagyható ki!

 

Teljes termékpaletta jármű kezeléshez

Ezek a modern autóáplási termékek lehetővé teszik,hogy a járműve minden felületére a megfelelő felületkezelési megoldást nyújtsuk önnek.Természetesen segítünk abban hogy a választás a megfelelő legyen,nekünk fontos az ügyfelek megfelelő tájékoztatása.

 

 

 

 

Akciós termékünk
NB2209 beltéri légtisz-
tító
Asztma és allergia ellen!
30%
Újdonság!
Nanotech-
nológiás csomag autók kezelésére!
Bevezető ár: 39.000 Ft
20%
Akciós termékünk
NB1206 100ml autóüveg bevonat
2 gépjármű teljes üvegfelületére!
10%
Betöltés...