NB1812 Antigraffiti lakk (selyem)

Intelligens felületvédelem

A nanotechnológiával kezelt felületek teljesen új tulajdonságokra tesznek szert. A használt terméktől függően a felületek hidrofób (víztaszító) vagy hidrofil (vízkedvelő) tulajdonságúak lesznek. A folyadékok, a szennyeződések vagy a mész sem képesek megtapadni a felületen, ezért a felület tisztítása gyerekjáték, illetve a felület sok esetben öntisztuló. A Nanobase termékei intelligens, szennyeződést és vizet taszító, ultrafinom, láthatatlan, sőt, anyagtól függően akár lélegző struktúrát alkotnak. A nanorészecskék a kezelt felülethez tapadnak, és tartósan tapadásmentesítő hatást érnek el, amely csak mechanikus úton szüntethető meg.

Az antigraffiti termékekről szóló flyer-ünket itt töltheti le: belső oldal | külső oldal

A termék tulajdonságai a következők:

  • hatékony graffiti védelem
  • falak védelme a kipufogógázoktól
  • a bevonat megújításáig több, mint 50 tisztítás lehetséges
  • páraáteresztő DIN 52615 szabvány szerint
  • hőállóság: -40 Celsius-fok és +110 Celsius-fok között
  • nagyon jó UV-állóság (nem színeződik el)

A NANOBASE NB1812 “Antigraffiti” (selyemfényű) nanotechnológiás lakk kétkomponensű átlátszó lakk. A termék rendkívüli időjárás- és UV-állóságának és a vegyi anyagokkal szembeni ellenálló képességének köszönhetően majdnem minden felületen optimális védelmet nyújt bel- és kültéren egyaránt. A termékkel a közintézmények és lakóépületek graffiti ellenes védelme gyakorlatilag teljes mértékben, folyamatosan megoldható. A graffitik könnyen, megfelelő graffiti eltávolító szerrel eltávolíthatók anélkül, hogy a bevont felület közben megsérülne.

Alkalmazási területek:
autópályák létesítményei, zajvédő falak, hidak, falak, garázsok, garázskapuk, padok, passzázsok, lépcsőházak, asztalok, mellékhelyiségek, szemetesládák tároló szekrényei.

Tisztítás:
Az enyhén szennyezett felületek előzetes megtisztításához az NB1306 Graffiti tisztító kendőt, nagyon szennyezett felületekhez pedig az NB1316 Graffiti nanotisztítót ajánljuk.

Alkalmazás:
A felhordás általában szórással vagy hengerrel történik. Az ásványi felületekre felhordás előtt szükség esetén NANOBASE NB1801 alapozót kell alkalmazni. Matt felületekre az NB1802 NANOBASE nanotechnológiás lakk felvitele ajánlott.

Kiszerelések:
Dupla doboz : 1 kg / 7 kg

Műszaki adatok:
Cikkszám: NB1812

Higítás: csak hígítatlanul használja
Kiadósság: kb. 200-250 gramm / m2, két rétegre elosztva
Száradás: 60 - 90 perc 20 Celsius-fokon
Kikeményedés: 24 óra 20 Celsius-fokon
2. réteg felvitele: min. 12 óra /max. 72 óra elteltével
Hőmérséklet: + 10 és + 30 Celsius-fok között
Tárolás: 6 hónapig eredeti tartályban +5 és +25 Celsius-fok közötti tartományban.

Biztonsági információk:
Tartsa be az általános elővigyázatosság szabályait a vegyi anyagok használata során. A termék gyúlékony. Kesztyű viselése ajánlott. Tartsa be a biztonsági adatlap előírásait. A terméket soha ne keverje más anyagokkal! A más folyadékokkal történő elegyítés heves reakciókat eredményezhet.

 

Akciós termékünk
NB2209 beltéri légtisz-
tító
Asztma és allergia ellen!
30%
Újdonság!
Nanotech-
nológiás csomag autók kezelésére!
Bevezető ár: 39.000 Ft
20%
Akciós termékünk
NB1206 100ml autóüveg bevonat
2 gépjármű teljes üvegfelületére!
10%
Betöltés...