Passzív nanotechnológia

A nanotechnológia a XXl. század egyik legfontosabb  technológiája, amely egyre több területen a mindennapok részévé válik. A nanotechnológia olyan  részecskékkel foglalkozik, amelyek mérete csak néhány nanométernyi. (Egy nanométer a méter egymilliárdod részének felel meg). A nanorészecskék és nanostruktúrák csak néhány atomból vagy molekulából állnak és olyan fizikai vagy kémiai tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek nagymértékben eltérnek az eddig ismert felületi tulajdonságoktól. A nanotermékek mára meglehetősen elterjedtek. Például adalékanyagokként új tulajdonságokkal ruháznak fel festékeket és kozmetikumokat. Olyan bevonatokban is használják őket, amelyek szennyeződéstaszító, öntisztuló, sőt fertőtlenítő hatással is rendelkeznek.

A cégünk által forgalmazott passzív termékekkel létrehozható hidrofób (víztaszító) bevonatok csökkentik a tapadási felületet. Ezáltal a szennyeződés nem tud megtapadni a felületen. Az esővíz cseppeket alkot és amikor legördül a felületről, túlnyomó részben magával sodorja a szennyeződést. Ezáltal a felületet ritkábban kell csak tisztítani, illetve a bevonat tartósan védi azt az öregedéstől, szennyeződéstől és a környezeti károktól.

A passziv termékekről szóló flyer-ünket itt töltheti le: belső oldal | külső oldal

Passzív nanotechnológiával kezelt felületek tulajdonságai a következők:

  • hosszú idejű védelmet biztosít
  • könnyen tisztítható
  • színtelen, optikailag semleges
  • környezetkímélő
  • víztaszító
  • higiénikus

Az alábbi link listában láthatja a passzív termékeinket. Ha ezen linkek valamelyikére kattint, a kiválasztott termék oldalára fog kerülni.

 

 

Akciós termékünk
NB2209 beltéri légtisz-
tító
Asztma és allergia ellen!
30%
Újdonság!
Nanotech-
nológiás csomag autók kezelésére!
Bevezető ár: 39.000 Ft
20%
Akciós termékünk
NB1206 100ml autóüveg bevonat
2 gépjármű teljes üvegfelületére!
10%
Betöltés...