A tartós köhögéscsillapítás titka

A köhögéscsillapítás sokféle módszerrel lehetséges, talán amire Ön először gondol, az az ACC vagy hasonló gyógyszerek. A köhögés egyik leggyakoribb okozója a szálló por, vagy egyéb apró, levegőben lévő részecskék, melyek baktériumokat hordoznak. A kellemetlen érzést érdemes inkább megelőzni, mint utólag kezelni. A városban, a szabadban természetesen nehéz elkerülni a káros anyagok belélegzését, de sokszor épületeken belül sokkal nagyobb a veszélye az ártalmas levegőnek. Pedig van megoldás, gyógyszerek nélkül. Egy innovatív nanotechnológiai módszerrel búcsút mondhat a belső terek baktériumainak! Olvasson tovább, és ismerje meg, hogy a fény és az oxigén erejével hogyan tud tenni a köhögéscsillapítás érdekében!

Gyógyszermentes megoldás a köhögéscsillapítás érdekében

Számtalan házi köhögéscsillapítási praktika létezik, de ezek a praktikák azonban mind-mind akkor jönnek szóba, amikor már köhög. Ráadásul ezek az ötletek csak akut kezelést nyújtanak, nem pedig tartós megoldást!  Gondoljon arra, hogy milyen lenne, ha mindezt megelőzhetné!

A köhögéscsillapítás kulcsszava: a megelőzés

Biztosan Ön is sejti, hogy mennyi baktérium, gomba vagy vírus szaporodhat el egy rendelőben, kórteremben, főként azok mellékhelyiségeiben, de akár egy irodában vagy saját lakásában. A megfelelő kezelés és betegség megelőzés elengedhetetlenül fontos. Még mielőtt arra gondolna, hogy mennyi vegyszerre vagy végtelen takarításra van szükség, megmutatjuk az egyszerűbb és egészségesebb megoldást.

Innovatívan, preventíven, nanotechnológiával!

Képzelje el, hogy egy egyszerű és rövid munkával és kis mennyiségű pénzbefektetéssel megvédheti magát és környezetét a baktériumoktól. Létezik egy légtisztító bevonat, mely a belső tér berendezésein és falain réteget képezve semlegesíti a káros anyagok hatását. .Ennek az innovációnak a titka a titán-dioxidban rejlik, mely fénnyel érintkezve fejti ki baktérium-semlegesítő hatását. Ez az anyag és a bevonat egésze ráadásul a környezetre teljesen veszélytelen. Tudományos kutatások igazolták, hogy például száz négyzetméternyi felülkezelt homlokzat hét nagylombú fával ér fel, annyira eredményesen tisztítja a levegőt.

Ön szívesen használná a köhögéscsillapításnak ezt a módját?

Tájékozódjon róla bővebben a linkre kattintva: Köhögéscsillapítás asztmásoknak

 

Akciós termékünk
NB2209 beltéri légtisz-
tító
Asztma és allergia ellen!
30%
Újdonság!
Nanotech-
nológiás csomag autók kezelésére!
Bevezető ár: 39.000 Ft
20%
Akciós termékünk
NB1206 100ml autóüveg bevonat
2 gépjármű teljes üvegfelületére!
10%
Betöltés...