Mellékhatások helyett légtisztító bevonat

A légtisztító módszerek napjainkban egyre nagyobb figyelmet kapnak. A levegő minősége, megfelelő tisztasága rendkívül fontos, hiszen minden percben minimum tizenkétszer veszünk lélegzetet. Mindenki tudja, hogy a város levegője mennyire szennyezett a nagyszámú gépkocsi miatt, azonban talán kevesebben gondolnak arra, hogy az lakás, illetve egyéb belső terek légterében is sok kórokozó van, például a por és a pára káros anyag mennyiségén biztosan meglepődne.

Ön hogyan védekezik ez ellen?
A piacon tengernyi légtisztító berendezést találhat. Drágát, olcsót, valódi hatékonyságot nyújtót, vagy csak azt ígérőt. Olvasson tovább, mert cikkünk leleplezi ezeket!

Veszélyes légtisztító lehet a klíma

Sokan, talán Ön is úgy gondol a klímaberendezésre, mint kiváló légtisztító eszközre, mert a benne található szűrő nem engedi át kívülről a káros anyagokat, bacilusokat.
Azonban ha nem takarítja kellő rendszerességgel a szűrőt, az nem fog megfelelően működni, sőt! Rendkívül kedvező élettérré válhat a baktériumok, gombák és a vírusok számára. Ezeket pedig a klíma gondosan keringeti a levegőben, a gyerekszobában épp úgy, mint egy hatalmas irodaház légterében…

Most egy innovatív légtisztító eszközt ismerhet meg, mely tartós és hatékony megoldás kínál a kórokozó-mentes otthon biztosítására.

Az igazi légtisztító megoldás

Létezik egy anyag, mely légtisztító hatását úgy fejti ki, hogy alkalmazás után egy védőréteget képez a beltéri berendezéseken és a falakon. Így egyrészt áthatolhatatlan lesz, másrészt a rétegre kerülő káros anyagokat semlegesíti. Ez a bevonat képes szerves anyagok, vagy akár vírusok és baktériumok szétbontására, ha azok érintkezésbe lépnek a helyiség falával és mennyezetével. Továbbá a kellemetlen és káros szaganyagokat, gázokat veszélytelen vegyületté tudja bontani. Ha tehát a szennyező anyagok a réteggel kölcsönhatásba lépnek, akkor a káros elemeiket megszünteti, így lesz egyben légtisztító eszköz is.

Hogyan is működik a bevonat? Veszélyes?

A légtisztító bevonat fő alkotóeleme a titán-dioxid, mely fény hatására fejti ki tevékenységét. A szoba világossá tétele ezért fontos, de ezüsttel akár a sötét helyiségben is hatásos a réteg. Az alkalmazás tartós tisztaságot eredményez, évekig nem kell a felületeket újrakezelni. Ráadásul egyáltalán nem veszélyes, a légtisztító anyagot még élelmiszerként is engedélyezték, E171 kóddal.

Szteroid helyett bevonat

A légtisztító bevonat egyszeri felvitelével kiválthatja az asztmára és allergiára kapható szteroidos gyógyszereket. Ezek a tüneteket elnyomó szerek feleslegesen terhelik a szervezetet, különösen veszélyes hosszú távú hatásokkal lehetnek a gyerekekre. Az igazi megoldás, ha a probléma gyökerét kezeli, azaz kiiktatja a kórokozókat.

Az Ön kezében tehát ez a bevonat az egyik leghatékonyabb légtisztító megoldás lehet. Megéri befektetni, hiszen a gyógyszerek árának töredékéért minimálisra csökkenti a betegségek esélyét. Így nem kell az idejét a háziorvosánál töltenie, majd sok pénzért kiváltani a felírt gyógyszert.

Tudjon meg többet az egészséges otthonról a linkre kattintva: Légtisztító bevonat a gyerekszobában

 

Akciós termékünk
NB2209 beltéri légtisz-
tító
Asztma és allergia ellen!
30%
Újdonság!
Nanotech-
nológiás csomag autók kezelésére!
Bevezető ár: 39.000 Ft
20%
Akciós termékünk
NB1206 100ml autóüveg bevonat
2 gépjármű teljes üvegfelületére!
10%
Betöltés...